Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Les coses petites són tan o més importants que les coses grans

Són les coses petites fetes d'una manera consistent les que creen majors impactes.


Quina diferència hi ha entre un dibuix fet per un nen de parvulari i un dibuix fet per un pintor reconegut?
- A simple vista pot semblar evident que el dibuix del nen no té el mateix valor que el dibuix del pintor pero en realitat no hi ha cap diferència entre ambdós.


Per què?
- El fet de plasmar de manera voluntaria o involuntaria els sentimens que s'experimenten en un moment donat per exemple en un paper es tan valid en una persona considerada ja artista com en una persona que no ho sigui ja que és una mostra d'allò que sentim i l'art no es res més que el fet de poder transmetre sentiments mitjançant obres.


El dibuix d'un nen petit, transmet uns sentiments i uns desitjos que formen part d'ell, i amb aquest vol transmetre aquests sentiment a la persona que el veigi.
Per aquest motiu no s'ha de infravalorar mai el treball d'una persona ja sigui més o menys elavorat, perqué moltes de les grans idees que han revolucionat el món han estat escrites per primer com en tovallons o trossos estripats de paper.




De la reflexió d'avui extrec aquesta conclusió:


Si comencem a valor més el treball de les persones, començarem a valorar-nos més els uns als altres i això afavorirà la autovaloració que és el tema principal d'aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada